Punjene pileće šnicle
Sastojci:
600 g belog mesa
150 g dimljenog svinjskog vrata
150 g kačkavalja
3 jaja
100 g brašna
100 g prezle
maslac,
kulinat,biber
Priprema
Potrebno vreme: 60 minuta
Isecite meso na šnicle,istanjite tučkom i začinite po ukusu.Na svaku šniclu stavite po parče suvog vrata i parče kačkavalja,preklopite i pričvrstite čačkalicama.Panirajte tako pripremljene Šnicle prvo u brašnu,potom u umućenim jajima i na kraju u prezli.
Dobro zagrejte maslac,pa smanjite temperaturu i pržite šnicle da porumene sa obe strane.
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(26)
-
▼
June
(14)
- Grilovane juneće šnicle Sastojci: 700 g juneć...
- Rolovane svinjske šnicle
- Šnicle u pavlaci sa lovačkim sosom
- Šnicle s listićima lavande
- Juneće jeger šnicle Sastojci: 1 kg junećih šn...
- Šnicle sa parmezanom
- Lovacke snicle
- Becka snicla
- Šnicle u pirinču
- Rolovane ćureće šnicle
- Punjene pileće šnicle
- Bečke šnicle s kornfleksom
- Šnicle u grašku
- Milanske šnicle
-
▼
June
(14)
Wednesday, June 26, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment