Šnicle u grašku
Sastojci
400 grama graška
1/2 kg svinjskih šnicli
2 čena belog luka
1 dl ulja
3 kašike brašna
vegeta, so, biber
Način pripreme
Skuvati grašak, procediti ga i ostaviti sa strane. U šerpi u ulju propržiti istanjene i posoljene šnicle uvaljane u brašno. Izvaditi ih i staviti u činiju. Posebno napraviti smesu od 3 kašike brašna, belog luka, bibera i vode. Dodati u ulje u kom su se pržile šnicle, mešajući i postepeno dodajući vodu, tako da se dobije sos srednje gustine. Dodati vegetu po ukusu. U sos dodati grašak, a zatim i šnicle. Promešati i po potrebi dodati malo vode, da ne bi bilo previše gusto. Još malo prokrčkati i služiti uz bareni krompir.
Vreme pripreme: 60 minuta.
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(26)
-
▼
June
(14)
- Grilovane juneće šnicle Sastojci: 700 g juneć...
- Rolovane svinjske šnicle
- Šnicle u pavlaci sa lovačkim sosom
- Šnicle s listićima lavande
- Juneće jeger šnicle Sastojci: 1 kg junećih šn...
- Šnicle sa parmezanom
- Lovacke snicle
- Becka snicla
- Šnicle u pirinču
- Rolovane ćureće šnicle
- Punjene pileće šnicle
- Bečke šnicle s kornfleksom
- Šnicle u grašku
- Milanske šnicle
-
▼
June
(14)
Sunday, June 16, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment