Rolovane svinjske šnicle
Sastojci.
0,5 kg svinjskih šnicli,
2 manje šargarepe,
100 g kajmaka,
50 ml belog vina,
suvi biljni začin,
so, biber, ulje
PRIPREMA
Šnicle izlupajte što tanje i dobro ih posolite i pobiberite. Šargarepu sitno izrendajte i pomešajte s kajmakom i suvim biljnim začinom, pa time premažite svaku šniclu. Urolajte šnicle, pričvrstite ih čačkalicom ili koncem. Propržite ih sa svih strana na ulju, pa kad dobiju lepu boju, nalijte ih vinom i na tihoj vatri krčkajte još 15 minuta. Šnicle poslužite s knedlama od starog hleba ili sa paradajz sosom.
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(26)
-
▼
June
(14)
- Grilovane juneće šnicle Sastojci: 700 g juneć...
- Rolovane svinjske šnicle
- Šnicle u pavlaci sa lovačkim sosom
- Šnicle s listićima lavande
- Juneće jeger šnicle Sastojci: 1 kg junećih šn...
- Šnicle sa parmezanom
- Lovacke snicle
- Becka snicla
- Šnicle u pirinču
- Rolovane ćureće šnicle
- Punjene pileće šnicle
- Bečke šnicle s kornfleksom
- Šnicle u grašku
- Milanske šnicle
-
▼
June
(14)
Wednesday, June 26, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment